Bedrijfsoverzicht

Ceva Santé Animale is één van de snelst groeiende Top 10 veterinaire farmaceutische bedrijven ter wereld. Onze visie reikt verder dan gezondheid en welzijn van dieren alleen.

Onze expertise richt zich op farmacie en biologie. Op deze vakgebieden hebben wij toegewijde teams die zich erop toeleggen om aan de specifieke vraag van gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren en pluimvee te voldoen. Wij streven continu naar het vinden van betere oplossingen voor bestaande en opkomende ziektes, om alzo de diergezondheid én de productiviteit te verbeteren.

Maar onze zorg strekt verder dan alleen het welzijn van dieren! Tegenwoordig is maar liefst 75% van alle opkomende besmettelijke menselijke ziektes van dierlijke origine. Ceva is betrokken bij de strijd tegen verspreiding van besmettelijke ziektes die kunnen worden overgebracht van vogels en wilde of gedomesticeerde dieren naar mensen. Denk hierbij aan ziektes die bekend staan als zoönoses, zoals onder meer vogelgriep, brucellose en Q-koorts.

Ceva ondersteunt en draagt zichtbaar bij aan diverse sociale en welzijnsprogramma’s over de hele wereld. Ons werk varieert van onderzoek, ontwikkeling, productie en levering van diergeneeskundige producten aan de armste veehouders ter wereld - zoals in ons SOS-programma (Stamp Out Sleeping sickness) in Oeganda-, tot het leveren van Adaptil-hondenbanden (met Dog Appeasing Pheromone) aan Engeland’s grootste liefdadigheidsinstelling voor hondenwelzijn, om asielhonden minder gestrest door het leven te laten gaan.

We hebben vestigingen in 42 landen en zijn actief in meer dan 110 landen.  We hebben 13 onderzoekscentra, 21 fabrieken en meer dan 3.500 medewerkers wereldwijd. Onze operationele activiteiten richten zich op onderzoek en ontwikkeling, productie, sales & marketing.

Terug naar boven

WAARSCHUWING

Deze site is uitsluitend bedoeld voor gebruik door dierenartsen, apothekers, dierenartsassistenten, studenten diergeneeskunde, SQP's of andere beroepsbeoefenaren in de veterinaire gezondheidszorg en professionele dierenverzorgers.
Om deel te nemen, vinkt u dit vakje aan om te bevestigen dat de bovenstaande verklaring op u van toepassing is.