Onderzoek en ontwikkeling

Aangezien ‘Innovatie’ één van onze kernwaarden is, ligt bij ons de nadruk op de behoefte om voortdurend wetenschappelijke grenzen te verleggen.

Wij hebben onderzoeksteams over de hele wereld en onze behoefte aan getalenteerde wetenschappers kent, meer dan ooit, geen grenzen.

Dat resulteerde in een mondiale opzet van Research & Development (R&D), met farmaceutische centra in Libourne (Frankrijk), Kansas City (USA), Paulínia (Brazilië) en Cavriago (Italië). Onze R&D biologische centra zijn te vinden in Kansas City (USA), Cuernavaca (Mexico), Campinas (Brazilië), Boedapest (Hongarije), Tokyo (Japan), Beijing (China), Buenos Aires (Argentinië)

Ceva’s gedecentraliseerde structuur geeft de onderzoeksteams niet alleen de autonomie om hun eigen ideeën te ontwikkelen, maar geeft hen ook de gelegenheid – door regelmatige bijeenkomsten met experts- om zowel intern als met de vele externe instituten, universiteiten en private onderzoeksgroepen te netwerken, hetgeen significant bijdraagt aan onze R&D-programma’s.

Terug naar boven