Schenking VEEZY aan Stichting Prins Laurent

Na een moeilijke quarantaineperiode, heeft Ceva Santé Animale Benelux besloten om de Stichting Prins Laurent te steunen, met een donatie van een groot aantal VEEZY producten.

Het VEEZY gamma bestaat uit verschillende producten die bij honden en katten ingezet kunnen worden om kleine ongemakken te verhelpen, zoals huidaandoeningen en gewrichts- en spijsverteringsongemakken.

De Stichting Prins Laurent, een initiatief van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Laurent, werd opgericht in 1996 en verzorgt meer dan 12.000 dieren per jaar in haar vijf dispensaria in België. De dieren krijgen er kwaliteitsvolle verzorging van dierenartsen omdat de Stichting van oordeel is dat elk dier op eenzelfde wijze moet verzorgd worden ongeacht de inkomsten van zijn baasje.

Aangezien Ceva Santé Animale veel belang hecht aan het positieve effect dat gezelschapsdieren hebben op hun baasjes, steunen we deze stichting graag en tonen we solidariteit met alle eigenaren van gezelschapsdieren.

Terug naar boven

WAARSCHUWING

Deze site is uitsluitend bedoeld voor gebruik door dierenartsen, apothekers, dierenartsassistenten, studenten diergeneeskunde, SQP's of andere beroepsbeoefenaren in de veterinaire gezondheidszorg en professionele dierenverzorgers.
Om deel te nemen, vinkt u dit vakje aan om te bevestigen dat de bovenstaande verklaring op u van toepassing is.